VIDEO

TIL VIRKSOMHEDER

Video 

Levende billeder siger mere end ord! Få produceret en professionel video fra jeres bryllup,konfirmation  eller til presentation, for at sprede et budskab eller reklame til produkt. 

Klar dialog og god forberedelse er altafgørende!
Som en del af præproduktionen er det særlig vigtigt at få afklaret, hvilken sammenhæng det færdige materiale skal bruges i. Det er vigtigt i forhold til valg af location og den efterfølgende redigering.

Hvis du ønsker det, finder jeg altid gerne en passende location på baggrund af dit brief eller indretter et studie i virksomheden, MEN du får det ikke altid, som du i første omgang gerne vil have det!

Har du selv et ønske til location og kan jeg se, at det simpelthen ikke kan lade sig gøre at udføre opgaven, så du får et godt resultat, er det en vigtig del af mit arbejde at gøre dig opmærksom på udfordringerne og samtidigt rådgive dig i, hvordan vi eventuelt løser opgaven.

Ved DRONEOPTAGELSER er det eksempelvis virkelig vigtigt at vind- og vejrforhold bliver taget seriøst og analyseret i dagene op til optagelse. Som eksempel er det umuligt at filme med drone på toppen af en 30 meter høj silo i blæsevejr – jeg holder dig derfor altid løbende informeret om risikoen for en aflysning og ny booking, når vi arbejder med drone.

UNDER OPTAGELSE: Under selve produktionen gør jeg meget ud af at vise dig mit produkt løbende, så du ser hvilket resultat, du kan forvente at få – en måde at inddrage dig på for at opnå en anerkendelse eller korrektion af den retning, vi arbejde i.