PROJEKTER

En bred vifte af projekter inden for multimediedesign.  

Web, foto, video, digitaltryk med grafisk farvestyring til virksomheder, foreninger og klubber.

 

Web Design

Hjemmesiden er i dag en lige så naturlig del af en virksomhed som et visitkort. Men i modsætning til det enkle kort, er den i sig selv en hel kabale, som det kræver overblik at få til at gå op. Det er ikke nok, at designet er gennemtænkt og udtrykket stærkt – den skal også være nem at finde for diverse søgemaskiner.
Og overskuelig måde giver dig adgang til at opdatere din hjemmeside selv.

Læs mere » 

Online banner

En online banner (eller webbanner) er en type online annoncer, der integrerer en grafik på en webside for at få trafik til et websted (annoncøren).

Bannerannoncer var nogle af de første annoncer, der blev offentliggjort på internettet. De er designet til at være iøjnefaldende, så brugerne klikker på dem og bliver omdirigeret til et eksternt websted.

Læs mere » 

VIDEOPRODUKTION

Billedkort er gode at have på hånden. Men levende billeder kan være det es i ærmet, der giver dig et forspring til konkurrenterne. Firmapræsentationer, reklamer eller produktvejledninger – somme tider er handling og levende billeder bedre end ord. En kort film bedre end lange salgstaler. Filmen kan laves i flere udgaver, så du har til Youtube, Vimeo, DVD, projektorfremvisning, internet og andre præsentationer. 

Idéstudio hjælper dig med at finde den helt rigtige løsninger og rådgiver dig om, hvilket medie, der er oplagt som dit es i ærmet.

Læs mere » 

Grafisk Design

Hvad enten det gælder logo, brochure, hjemmeside eller noget helt fjerde, så handler det om at bekende kulør og træde frem med en markant profil. Det er den, der adskiller dig fra konkurrenterne – det er det stærke kort, som kunderne skal huske dig på.

Idéstudio har en god erfaring med at designe virksomhedsprofiler med  designmanualen.

TRYKSAGER

Idéstudio hjælper dig med idé til designlinje, papirvalg og tryk.

Hvad enten det gælder design og tryk af visitkort, brevpapir, konvolutter, foldere, skilte, plakater, brochurer eller pjecer, så hjælper Idéstudio til.

Fotografering

Fotografering både erhverv og private.

Mangler i nogle nye billeder til jeres hjemmeside, de sociale medier, dating, eller det nye job, så kontakt Idéstudio.

Står i og skal bruge en fotograf til bryllup, konfirmation, reklamefoto opgave, eller måske billeder af børnene eller familien? Så er i velkommen.

Klar til at starte et projekt?

Få svar på de praktiske spørgsmål
Kontakt