BASIS HJEMMESIDE

 En basis hjemmeside er en simpel one-page-løsning, hvor du får en forside, der er inddelt i sektioner. Alt indhold befinder sig på denne side, og der kommer en tilhørende menu, så du kan navigere på forsiden via den. Den perfekte side, hvis du mest af alt har behov for et digitalt visitkort til din virksomhed.

PROFESSIONEL HJEMMESIDE

Den profesionelle hjemmeside er til dig, der har behov for en færdig løsning med lige præcis det udtryk og antal undersider, du ønsker. Modsat basis hjemmesiden består hjemmesiden her af flere landing pages, hvor du uddybende kan beskrive dine varer eller ydelser for kunden. Til den etablerede iværksætter.

WEBSHOP

Webshoppen er til dig, som sælger produkter og ydelser gennem din hjemmeside. Vi får dig kørende med online salget gennem en af markedets mest populære webshopløsninger ‘WooCommerce’. Med til webshop-løsningen hører selvfølgelig også en række undersider, hvor du kan uddybe din virksomhed.

WORDPRESS WEBMASTER

Brug for hjælp til løbende opdatering af plugins, backup af din hjemmeside, sikkerhedsdrift? Eller måske har du brug for at få tilføjet en underside i ny og næ? Gør som størstedelen af vores kunder – lad Idéstudio være din webmaster, kan du fokusere på det, du er ægte god til, mens vi tager os af alt, hvad der har med hjemmesiden at gøre.

HJEMMESIDER MED WORDPRESS

Farmers Market

Brug for hjemmeside?

Svar på spørgeskemaet og få et uforpligtende tilbud

Har du et domænenavn ?

Hvilken slags hjemmeside skal du bruge for? (funktionelt )

Hvem er dit/firmas primære målgruppe?

Har dit firma en designmanualen? ( Logo, farver, Font )

Skal du have video og animation på den hjemmeside?

Hvem skal skrive teksten til den hjemmeside?

Hvem sørger efter billede til den hjemmeside?

Skal din hjemmeside søgemaskineoptimeres fra Idestudio ?

Hvem vil vedligeholde hjemmesiden fremover - med hjælp til løbende opdatering af plugins, backup af din hjemmeside, sikkerheds drift?

Er der noget funktioner som ikke blev nævnt ?